huenrogr
_
1060 Ft
SPECTRUM LED IZZÓ 2W G4 HIDEGFEHÉR WOJ13049
Bruttó
SPECTRUM LED IZZÓ 2W G4 HIDEGFEHÉR WOJ13049
SPECTRUM LED IZZÓ 2W G4 HIDEGFEHÉR WOJ13049
Garancia
2 év
Cikkszám:
13049
Fénykibocsátás:
210 Lumen
Színhőmérséklet:
6000 K
Méret:
016,5x42 mm
Fényerő szabályozhatóNEM
BesorolásIP 20
SzínHidegfehér
FoglalatG4
FelhasználásBeltéri
FormaHenger

Hogyan működnek a G4-es LED égők?


Hosszabb élettartammal rendelkeznek mint a hagyományos izzók. A LED-es égők számos helyen alkalmazhatók. Ízlésesen mutat vitrinekben, pultokban, figyelemfelkeltő és hangulatos.

A G4 - G9 LED-es égők igen miniatűr fényforrások. A G4 - es fényforrások 12V-ról működnek, a G9 - es fényforrások pedig 230V-ról.

G4-G9 foglalatú égőinkre 100% árgarancia!

Küldje el nekünk, hogy a miénkkel azonos izzót hol látta olcsóbban a nálunk feltüntetett árnál!

Amennyiben ugyanazt a terméket a mi árainknál olcsóbban megtalálja, akkor azt az árat a mindenkori akciótól függetlenül mi is biztosítjuk Önnek!

Ehhez nem kell mást tennie mint a termék linkjét elküldeni emailben, hogy mi is megbizonyosodhassunk róla, hogy valóban arról a termékről van szó és tényleg olcsóbb-e.
Mi egy munkanapon belül elbíráljuk kérését.

Árgarancia szolgáltatásunk keretein belül minden kedves Megrendelőnk számára garanciát vállalunk arra, hogy a kiválasztott terméket minden esetben a megrendelés pillanatában érvényes fogyasztói áron biztosítjuk. Így Önnek nem kell tartania a más kereskedőknél egyre gyakrabban tapasztalható "rendkívüli árváltozásoktól", amelyeket leggyakrabban a nehezen beszerezhető műszaki cikkek esetén árfolyamváltozással és raktárhiánnyal igyekeznek megmagyarázni.

Garantáljuk, hogy a kiválasztott fogyasztói árakban a beszerzés alatt nem érvényesítünk semmilyen kereskedői többletköltséget!
Garantáljuk, hogy ha a termék ára a megrendelés leadása és a termék átvétele között csökken, Önt az alacsonyabb áron szolgáljuk ki!

G4-es égők vásárlása esetén, kérjük, ellenőrizze, hogy a meglévő tápegység megfelelő-e?
Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, küldjön egy fényképet, amin láthatók a tápegység adatai, és mi segítünk Önnek.
Nem megfelelő tápegység használata az izzó kiégéséhez, meghibásodásához vezethet. Ebben az esetben nem tudunk garanciát vállalni a megvásárolt termékekre!

Akciós termékeink

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • SPECTRUM LED SPOT 4W MR16 HIDEGFEHÉR WOJ12790

    Az alumínium bordázat biztosítja a megfelelő hőleadást, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva az izzónak. A chip f