huenrogr
_
1440 Ft
SPECTRUM LED IZZÓ 3W G9 MELEGFEHÉR WOJ13063
Bruttó
SPECTRUM LED IZZÓ 3W G9 MELEGFEHÉR WOJ13063
SPECTRUM LED IZZÓ 3W G9 MELEGFEHÉR WOJ13063
Garancia
2 év
Cikkszám:
13063
Fénykibocsátás:
200 Lumen
Színhőmérséklet:
3000 K
Méret:
16,5x52 mm
SzínMelegfehér
Fényerő szabályozhatóNEM
BesorolásIP 20
Teljesítmény3W
FoglalatG9
FelhasználásBeltéri
FormaKapszula

Hogyan működik a G9-es LED égő?


Hosszabb élettartammal rendelkeznek mint a hagyományos izzók. A LED-es égők számos helyen alkalmazhatók. Ízlésesen mutat vitrinekben, pultokban, figyelemfelkeltő és hangulatos.

A G4 - G9 LED-es égők igen miniatűr fényforrások. A G4 - es fényforrások 12V-ról működnek, a G9 - es fényforrások pedig 230V-ról.

G4-G9 foglalatú izzóinkra 100% árgarancia!

Küldje el nekünk, hogy a miénkkel azonos izzót hol látta olcsóbban a nálunk feltüntetett árnál!

Amennyiben ugyanazt a terméket a mi árainknál olcsóbban megtalálja, akkor azt az árat a mindenkori akciótól függetlenül mi is biztosítjuk Önnek!

Ehhez nem kell mást tennie mint a termék linkjét elküldeni emailben, hogy mi is megbizonyosodhassunk róla, hogy valóban arról a termékről van szó és tényleg olcsóbb-e.
Mi egy munkanapon belül elbíráljuk kérését.

Árgarancia szolgáltatásunk keretein belül minden kedves Megrendelőnk számára garanciát vállalunk arra, hogy a kiválasztott terméket minden esetben a megrendelés pillanatában érvényes fogyasztói áron biztosítjuk. Így Önnek nem kell tartania a más kereskedőknél egyre gyakrabban tapasztalható "rendkívüli árváltozásoktól", amelyeket leggyakrabban a nehezen beszerezhető műszaki cikkek esetén árfolyamváltozással és raktárhiánnyal igyekeznek megmagyarázni.

Garantáljuk, hogy a kiválasztott fogyasztói árakban a beszerzés alatt nem érvényesítünk semmilyen kereskedői többletköltséget!
Garantáljuk, hogy ha a termék ára a megrendelés leadása és a termék átvétele között csökken, Önt az alacsonyabb áron szolgáljuk ki!

Akciós termékeink

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • Írható LED tábla A3

    Kirakatba, falra, pultba függeszthető, akasztható, vagy állványra helyezhető.